Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Det som aldrig fick ske" by Åsa Erlandsson # Book PDF Kindle ePub Free

Det som aldrig fick ske

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Det som aldrig fick ske
  • Author : Åsa Erlandsson
  • Release Date : January 28, 2017
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2371 KB

Description

Det som aldrig fick ske Àr en djuplodande skildring av skolattentatet i TrollhÀttan den 22 oktober 2015. DÀr Àr gÀrningsmannen och hans familj, utanförskapet och det riktade hatet. DÀr Àr de poliser som först anlÀnde till platsen, som berÀttar om sitt agerande och om den tid som följde pÄ dÄdet. Och dÀr Àr berÀttelsen om tre familjer som förlorade en nÀra familjemedlem i ett land dit de kommit för att fly undan vÄld och förtryck.
Åsa Erlandsson visar hur Sverige hĂ„ller pĂ„ att förĂ€ndras och om hur rasism, utanförskap och psykisk ohĂ€lsa kan fĂ„ ödesdigra konsekvenser. Boken har kommit till genom omfattande research, unika intervjuer med mĂ€nniskor som aldrig tidigare uttalat sig offentligt och innehĂ„ller helt nya uppgifter.
Åsa Erlandsson Ă€r en svensk journalist, författare och redaktör för tidningen Svensk Polis. Hon har gjort research till Uppdrag granskning, blivit nominerad till Guldspaden och har arbetat pĂ„ Aftonbladet, Metro och Dagens Nyheter. För hennes reportage "Tillbaka pĂ„ Kronan", om skolattacken i TrollhĂ€ttan, tilldelades hon 2016 utmĂ€rkelsen "bĂ€sta text" i tĂ€vlingen Swedish Content Awards.


Ebook Download "Det som aldrig fick ske" PDF ePub Kindle